11 Ekim 2022 Salı

makale *1 insan ve enerji


  Herkese merhaba, bu bizim ilk makalemiz.

 Başlangıç olarak , bu gün manyetik enerji, biyoenerji, fallar ve çeşitleri  konularına hafif bir giriş yapacağız.

  Dünyada insan yaşamaya başladığından beri, hep ve en çok merak ettiği konuların başında, gözle görülmediği halde hayatın doğal akışını olumlu olumsuz-anlamda etkileyen varlık veya  adlandıramadığı bir şeylerin gerçekten  olup olmadığı ve hayatlarının ileriki dönemlerinde neyle karşılaşacaklarını önceden  öğrenebilme çabası gelmiştir.

 bu konu sosyal yaşantı geliştikçe ve fiziksel aktiviteler mantık ve zeka kullanılarak yerini zihinsel faaliyetlere bıraktıkça insanlar için daha cezbedici bir hal almıştır.

  özellikle antik mısır, Anadolu ve orta doğuda medeniyetler geliştikçe toplumlar yaptıklarını kayıt altına almaya başlamışlar ve enerji biçimleriyle ilgili kayıtlar tutmuşlardır. Dünyanın farklı bölgelerinde de bu çabalar ve girişimler olmuşsa da, yazılı belgeler ve kitaplar olmadığından  mısır ya da anadolu coğrafyasındaki gibi kesin ve net bilgilere, çıkarımlara ulaşmak mümkün olmamıştır.

  Bu bilgi kütüphaneleri vasıtasıyla da çeşitli etkileşimlerle birbirlerinin yaptıklarını, bildiklerini ve data ettiklerini görmüşler, okumuşlar ve öğrenmişlerdir.

 Günümüze kadar,  Ciddi manada bir bilgi birikime ulaşan ve ritüelleriyle, doğada bulunan bazı maddelerin olumlu ya da olumsuz enerjiyi bir kişi veya konu üzerine yönlendirme denemeleriyle, olmasını istedikleri şeyleri cinler vasıtasıyla sağlamaya çalışmalarıyla sınıflandırabileceğimiz birçok yöntemi denemişlerdir.

 İstediklerini elde etmeyi planlamanın yanı sıra, bazı yöntemlerle de geleceğe dair kehanetler yapmışlar, fal ve kahinlik konularında da inanılmaz mesafeler kat etmişlerdir. Kehanetlerini oluştururlarken gök cisimlerinden, gezegen ve yıldızlardan,  sudan, topraktan, rüyalardan, trans hali durumlardan, uçucu ve uyuşturucu maddelerden ve  aklımıza gelebilecek daha nicelerinden faydalanmışlardır. 

Zaman ilerledikçe bu çalışmalara;   kimileri büyü, kimileri sihir, kimileri manyetik enerji, kimileri biyoenerji, kimileri keramet, kimileri şifacılık, kimileri cadılık, kimileri hocalık, kimileri falcılık, kimileri kahinlik  demişlerdir.

  Günümüzde teknolojinin de değişip gelişmesiyle yapılabilen bazı ölçümler bize göstermektedir ki, gerçekten olay ve durumların bazı doğaüstü biçimleri vardır ve bu insanla birlikte geçmişten bu güne kadar gelmiştir.

  İşte bu konularla ilgili uzun yıllardır öğrendiklerimizi, okuduklarımızı, birebir yaşayarak deneyimlediklerimizi, insanlardan dinlediklerimizi ve doğruluğunu bilimsel yöntemlerle de izah edebildiklerimizi, hayatımızı sürdürürken kolaylaştırıcı unsurlar olarak kullanmayı planlamaktayız.

  Eğer siz de hayatınızda bir fazlalıktan kurtulamıyorsanız, bir eksikliği gideremiyorsanız, bazı olay ve durumları, anlamlandıramıyorsanız bizimle  iletişime geçmekten çekinmeyin.

 Çünkü bir kimsenin yaşadıkları, bir başkasının hayata bakış ufkunu genişletmektedir...